skip to Main Content
0

Rozijnenbrood als relatiegeschenk?

Als het gaat om relatiegeschenken of een nieuwjaarscadeau denk je misschien niet meteen aan rozijnenbrood. Maar een versgebakken Extra Large kerstbrood is een heel toepasselijk cadeau voor de feestdagen. En opvallend, want een brood van ruim een meter is best een flink pakket. Iedereen wil er bij zijn als het wordt uitgepakt. Dan blijkt dat het gaat om een vers, nog naar de oven geurend rozijnenbrood met amandelspijs (of zonder), eventueel voorzien van jouw logo en meeverpakte boter. Klaar om uit te delen aan alle medewerkers.

Samen genieten van rozijnenbrood

Een rozijnenbrood als relatiegeschenk krijgt meestal een mooi centraal plekje binnen het bedrijf van je klant. Bij de receptie, in de kantine of ergens anders waar iedereen ervan kan genieten. Onze XL rozijnenbroden leveren gegarandeerd veel ooh’s en aah’s op. En vervolgens ook nog de nodige mmm’s, want onze professionele, ambachtelijke bakker is een groot kunstenaar.

Rozijnenbrood relatiegeschenk
Rozijnenbrood bestellen

Jouw bedrijf staat centraal

Een XL rozijnenbrood blijft lekker lang lekker. In principe kan het wel een dag of tien staan, afgedekt met een theedoek. Als je een rozijnenbrood bestelt met jouw bedrijfsnaam of logo op eetbaar papier, staat jouw bedrijf dus al gauw een week in het middelpunt van de culinaire belangstelling. Geen enkel relatiegeschenk maakt zoveel tongen los!

Wiens rozijnenbrood men eet

Je geeft geen rozijnenbrood als relatiegeschenk weg om direct omzet te genereren. Een rozijnenbrood is een manier om goodwill te kweken bij het complete bedrijf van je relatie. Waar een gewoon cadeau meestal maar één persoon bereikt, wordt jouw rozijnenbrood met veel plezier gedeeld. Van de receptie tot het magazijn, van de schoonmaakploeg tot de directie… iedereen geniet van jouw rozijnenbrood. Plakje voor plakje bouw je aan de goodwill bij jouw relatie. Dus als je telefoontjes ineens heel snel doorverbonden worden en de secretaresse extra haar best doet om een afspraak voor je te regelen, dan weet je waar dat door komt: smullen!

Een cadeau dat blijft hangen

De ovenverse kwaliteit, de heerlijke smaak, het bijzondere formaat… wij horen van onze klanten dat ze nog maanden later herinnerd worden aan hun bijzondere relatiegeschenk. Mensen spreken hoopvol van een ‘mooie traditie’ die ze nog vele jaren mee wensen te maken. Rozijnenbrood als relatiegeschenk is altijd een populair cadeau, met de Kerst, met Pasen, maar ook voor recepties of bij feestjes, of gewoon tussendoor, als lente-, zomer-, herfst- of winterbrood. Voor rozijnenbrood is altijd wel een excuus te bedenken.

Help ons plannen, bestel nú voor tijdige levering

Uit ervaring weten we dat veel mensen pas op het allerlaatste moment bestellen. Dat kan, maar wij bakken de broden telkens vers op de dag voor de levering, dus het is voor onze planning een stuk makkelijker als je tijdig de beslissing neemt. Dan kan onze bakker genoeg ingrediënten inkopen en eventueel extra mankracht inhuren, en kunnen wij de leveringen (bij jou op de zaak of direct bij jouw klanten) strak plannen. Dus bestel snel!

Bekijk ons assortiment en gebruik het bestelformulier